menu22

Μυλοκόπι με αρωματική σάλτσα και πατατοσαλάτα

Καταπληκτική πρόταση για να φτιάξετε το μεσημεριανό σας ψάρι.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.


Υλικά
  • 1 κιλό φιλέτο μυλοκόπι
  • 600γρ πατάτες Κύπρου
  • 1 βάζο αρωματική σάλτσα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ «ΟΛΑ ΣΕ 1»
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Ελαιόλαδο
  • Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης SANITAS

Εκτέλεση
  • Καθαρίστε και κόψτε τις πατάτες σε μικρότερα κομμάτια.
  • Βράστε τες για 20 λεπτά (ή λίγο περισσότερο ανάλογα με το μέγεθος τους).
  • Στραγγίστε τες, πασπαλίστε τες με λίγες νιφάδες ανθού αλατιού και ρίξτε 3-4 κουταλιές αρωματική σάλτσα.
  • Ανακατέψτε προσεκτικά και σερβίρετε.
  • Κόψτε το φιλέτο του ψαριού σε μικρά κομμάτια.
  • Ρίξτε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό σκεύος και σοτάρετε τα κομμάτια του ψαριού σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά.
  • Προσθέστε 3 κουταλιές αρωματική σάλτσα και ανακατέψτε προσεκτικά για να μη διαλυθούν τα φιλετάκια του ψαριού.
  • Κατεβάστε από την φωτιά.
  • Σερβίρετε το μυλοκόπι με την πατατοσαλάτα.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου