menu22

Ρολό κιμά με μουστάρδα και μπύρα

Άλλη μία μοναδική πρόταση του Βαγγέλη Δρίσκα για το μεσημεριανό σας.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1200 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς
  • 500 γρ. Ψωμί τριμμένο
  • 4 κ.σ. Μουστάρδα με λιγότερο αλάτι KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 150 ml. Μπύρα
  • 2 Κρεμμύδια ξερά
  • 2 Αυγά
  • 4 κ.γ. Πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες με άρωμα BBQ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Ελαιόλαδο
  • Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης SANITAS
  • Αντικολλητικό χαρτί SANITAS
Για το γλάσο:
  • 3 κ.σ. Μουστάρδα με λιγότερο αλάτι KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 4 κ.σ. Κρέμα βαλσαμικού BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU

Εκτέλεση
  • Βάλτε σε ένα μπολ τον κιμά, τα ξερά κρεμμύδια τριμμένα, το ψωμί, τα αυγά, την μουστάρδα, τον πολτό σκόρδου με μείγμα αρωματικών, την μπύρα και λίγο ελαιόλαδο.
  • Αλατίστε και ζυμώστε το μείγμα.
  • Πλάστε το σε ρολό και βάλτε το σε ένα βαθύ σκεύος επάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
  • Ανακατέψτε την μουστάρδα με την κρέμα βαλσαμικού και αλείψτε με το μείγμα αυτό το ρολό.
  • Ψήστε στους 180ο C στον αέρα για 50 λεπτά.
  • Σερβίρετε με σταμναγκάθι βραστό και ντοματίνια ελαφρά σοταρισμένα σε ελαιόλαδο.


Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου