menu22

Μπισκοτότουρτα

Φανταστική τούρτα που θα σας ξετρελάνει.







Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες :  Για 1 τούρτα 24 εκ.
Απαιτούμενος Χρόνος :  ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 lt. Φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • 2 πακέτα Cookies Full 45 με 45% κρέμα μόκα ΒΙΟΛΑΝΤΑ
  • 2 πακέτα Cookies Full 45 με 45% κρέμα φυστικοβούτυρο ΒΙΟΛΑΝΤΑ
  • 200 γρ. Κουβερτούρα
  • 200 γρ. Ανάμεικτοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, πεκάν, φιστίκια αιγίνης, καρύδια)
  • Αντικολλητικό χαρτί SANITAS

Εκτέλεση
  • Χτυπήστε την φυτική κρέμα στο μίξερ.
  • Σπάστε τα cookies με κρέμα φυστικοβούτυρο και ανακατέψτε.
  • Τρίψτε στο πολυμίξερ τα cookies με κρέμα μόκα.
  • Για να στρώσετε τα υλικά της τούρτας χρησιμοποιήστε ένα τσέρκι ζαχαροπλαστικής.
  • Αδειάστε τα τριμμένα cookies με κρέμα μόκα και πατήστε τα με κουτάλι για να τα απλώσετε σε όλη την επιφάνεια για να σχηματίσετε την βάση.
  • Μετά αδειάστε την κρέμα με τα cookies, στρώστε την επιφάνεια και αφήστε την τούρτα στο ψυγείο.
  • Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και απλώστε την σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού.
  • Απλώστε επάνω από τη κουβερτούρα τους ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους.
  • Αφήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
  • Κόψτε την κουβερτούρα με τους ξηρούς καρπούς σε μικρότερα κομμάτια και απλώστε τα στην επιφάνεια της τούρτας.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου