menu22

Κουνουπίδι με πικάντικη σάλτσα ντομάτας

Δοκιμάστε αυτή την διαφορετική συνταγή για να φτιάξετε το κουνουπίδι σας, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.





Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 800 γρ. Κουνουπίδι
  • 1 βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 1 κ.γ. Κουρκουμά ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 κ.γ. Κύμινο ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 κ.γ. Πιπέρι καγιέν ΜΠΑΧΑΡ
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Αλουμινόχαρτο SANITAS

Εκτέλεση
  • Κόψτε το κουνουπίδι σε μικρά κομμάτια.
  • Ανακατέψτε την μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας με τον κουρκουμά, το κύμινο και το πιπέρι καγιέν.
  • Αδειάστε την σάλτσα σε πυρίμαχο σκεύος, βάλτε το κουνουπίδι, αλατίστε το, προσθέστε 1 φλιτζάνι νερό και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο.
  • Ψήστε στους 180ο C για 45 λεπτά.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου