menu22

Ρολάκια με μορταδέλα και μετσοβόνε

Λαχταριστά ρολάκια που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 12 τεμ.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
  • 300 γρ. μορταδέλα ψητή με προσούτο Έβρου ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • 200 γρ. ρεγγάτο
  • 100 γρ. μετσοβόνε
  • 1 αυγό
  • Ελαιόλαδο από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα AGRA
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Εκτέλεση
  • Ανακατέψτε σε ένα μπολ το ρεγγάτο, το μετσοβόνε και το αυγό.
  • Αλείψτε ένα φύλλο κρούστας με ελαιόλαδο, διπλώστε το στη μέση κατά μήκος της μικρότερης πλευράς και αλείψτε το πάλι με ελαιόλαδο.
  • Βάλτε, ξεκινώντας από την μία άκρη, 1 φέτα μορταδέλα και 2 κουταλιές από το μείγμα τυριών.
  • Διπλώστε ρολό και ακουμπήστε το σε ένα ταψί επάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
  • Με τον ίδιο τρόπο σχηματίστε ρολά με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Τηγανίστε τα ρολά μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσόξανθο χρώμα και αφήστε τα σε απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσουν από το λάδι τους, πριν τα σερβίρετε.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου