menu22

Τσιαπάτα με ομελέτα και ψητή γαλοπούλα

Λαχταριστό σάντουιτς για όλες τις ώρες.







Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 2 σάντουιτς.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 2 μικρές τσιαπάτες
  • 10 φέτες γαλοπούλα ψητή με μυρωδικά ΥΦΑΝΤΗΣ
  • 250 γρ. μανιτάρια
  • 4 αυγά
  • 100 γρ. τριμμένο τσένταρ
  • Ελαιόλαδο
  • 2-3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Σγουρή πράσινη σαλάτα και φέτες ντομάτας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
  • Κόψτε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και σοτάρετε τα σε λίγο ελαιόλαδο.
  • Προσθέστε την ψητή γαλοπούλα με μυρωδικά, ψιλοκομμένη.
  • Συνεχίστε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά και μετά ρίξτε τα αυγά χτυπημένα με 2-3 κουταλιές κρέμα γάλακτος.
  • Ανακατέψτε, αλατίστε και αφήστε το μείγμα σε μέτρια φωτιά για να σχηματιστεί η ομελέτα.
  • Μόλις πήξει το μείγμα ρίξτε το τσένταρ και ρίξτε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Αφήστε για 1-2 λεπτά, διπλώστε την ομελέτα προσεκτικά και κατεβάστε από την εστία.
  • Σερβίρετε στις τσιαπάτες με φύλλα σγουρής σαλάτας και φέτες ντομάτας.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου