menu22

Λουκάνικα και πατάτες φούρνου με σάλτσα μουστάρδας

Χορταστική συνταγή που θα σας ξετρελάνει.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 πακέτο χωριάτικα λουκάνικα χωρίς γλουτένη ΥΦΑΝΤΗΣ
  • 5 μεγάλες βραστές πατάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 2 κ.σ. μουστάρδα με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOY
  • 2 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Εκτέλεση

  • Κόψτε τα λουκάνικα και τις πατάτες σε μικρά κομμάτια.
  • Βάλτε τα σε ένα πυρίμαχο σκεύος, και ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο.
  • Κόψτε τα κρεμμύδια σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε τα ανάμεσα στα λουκάνικα και τις πατάτες.
  • Ψήστε στους 200οC για 20 λεπτά.
  • Ανακατέψτε τη μουστάρδα με 4 κουτ. σούπας νερό και τον πολτό σκόρδου, προσθέστε τα φύλλα από το δεντρολίβανο και περιχύστε με το μείγμα αυτό τα μισοψημένα λουκάνικα.
  • Ψήστε για 10 λεπτά ακόμη στο γκριλ.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου