menu22

Σαλάτα τορτελίνι καπρέζε

Φανταστική πρόταση για το μεσημεριανό σας τραπέζι.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 300 γρ. τορτελίνι με τυριά.
  • 1 αβοκάντο
  • 2 μπάλες μοτσαρέλα
  • 300 γρ. τομάτες baby LUCIA’S FARM
  • 1 ματσάκι τρυφερή ρόκα
Για το ντρέσινγκ
  • 5 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο AGRA.
  • 4 κ.σ. βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με μέλι ΒΙΟ KALAMATA PAPADIMITRIOU.
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα.
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Εκτέλεση
  • Βράστε τα τορτελίνι σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τα.
  • Ψιλοκόψτε το αβοκάντο και την μοτσαρέλα.
  • Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση.
  • Ετοιμάστε βινεγκρέτ πολτοποιώντας όλα τα υλικά στον πολυκόπτη.
  • Ανακατέψτε τα τορτελίνι με την βινεγκρέτ και μετά προσθέστε τα ντοματίνια, το αβοκάντο και την μοτσαρέλα.
  • Ανακατέψτε και σερβίρετε επάνω σε φύλλα τρυφερής ρόκας.


Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου