menu22

Χοιρινό ψαρονέφρι με πάπρικα και κρέμα

Μία εύκολη και λαχταριστή συνταγή στο τραπέζι σας.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.



Υλικά
  • 2 μεγάλα ψαρονέφρια
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα
  • 2 κλωναράκια σέλερι
  • 2 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 500 γρ. μανιτάρια
  • 1 κ.σ. τοματοπολτός PERFETTO
  • 1 κ.σ. γλυκιά πάπρικα ΜΠΑΧΑΡ
  • 200 ml. λευκό κρασί
  • 250 ml. κρέμα γάλακτος
  • Ελαιόλαδο
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Εκτέλεση
  • Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο το κρεμμύδι με τον πολτό σκόρδου.
  • Προσθέστε τα λαχανικά και το ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια και συνεχίστε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
  • Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο και πολτό σκόρδου τα μανιτάρια.
  • Ρίξτε το κρασί στο σοταρισμένο κρέας, μετά ρίξτε τον τοματοπολτό και τη κρέμα γάλακτος.
  • Αφήστε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
  • Ενώστε με τα μανιτάρια και σερβίρετε με τηγανητές πατάτες.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου