menu22

Χοιρινά σουβλάκια με σαλάτα κάρυ

Εύκολη και απλή συνταγή για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
Για τα σουβλάκια
  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 4 κ.σ. πικάντικη σάλτσα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Ελαιόλαδο
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης SANITAS

Για τη σαλάτα
  • 4 μήλα στάρκινγκ ZAGORIN HELLAS
  • 200 γρ. μαγιονέζα.
  • 2 κ.σ. μουστάρδα με 50% λιγότερο αλάτι KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 2 κ.γ. απαλό κάρυ ΜΠΑΧΑΡ
  • 2 κλωναράκια σέλερι
  • 2 αγγούρια
  • 50 γρ. σταφίδες.
  • 50 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα.
  • 200 γρ. ανάμεικτα φρέσκα σαλατικά.

Εκτέλεση
  • Κόψτε το κρέας σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια για σουβλάκι.
  • Βάλτε τα σε ένα μπολ, ρίξτε την πικάντικη σάλτσα και 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο.
  • Αφήστε το κρέας να μαριναριστεί για 2-3 ώρες πριν το μαγειρέψετε.
  • Μετά περάστε το σε καλαμάκια και ψήστε το στη σχάρα ή στο γκριλ.

Ετοιμάστε τη σαλάτα κάρυ
  • Ψιλοκόψτε τα μήλα, το σέλερι και τα αγγούρια.
  • Βάλτε τα σε ένα μπολ, προσθέστε τη μαγιονέζα, την μουστάρδα, το κάρυ, τις σταφίδες, τα αμύγδαλα, αλατίστε ελαφρά και ανακατέψτε το μείγμα.
  • Σερβίρετε τη σαλάτα επάνω σε ανάμεικτα φρέσκα σαλατικά και συνοδέψτε με αυτή τα χοιρινά σουβλάκια.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου