menu22

Σπαγγέτι με κολοκυθάκια και σάλτσα κέιλ

Λαχταριστή πρόταση για τα ζυμαρικά σας από τον Βαγγέλη Δρίσκα.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 πακέτο σπαγγέτι ολικής άλεσης MISKO
  • 300 γρ. κολοκυθάκια
  • 1 πακέτο Κέιλ (300 γρ.)
  • Πολτός σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • ½ ματσάκι μαϊντανός - 
  • Τριμμένη παρμεζάνα - 200 γρ.
  • Τομάτες baby LUCIA’S FARM - 500 γρ.
  • Ελαιόλαδο
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Εκτέλεση
  • Κόψτε τα κολοκυθάκια σε μικρούς κύβους και σοτάρετε τα σε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο.
  • Αφήστε τα για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά και προσθέστε τις τομάτεςbaby κομμένες στη μέση.
  • Σοτάρετε για 2-3 λεπτά ακόμη και αλατίστε.
  • Για τη σάλτσα κέιλ βάλτε στον πολυκόπτη το κέιλ, 100ml ελαιόλαδο, 3 κουταλάκια πολτό σκόρδου, την μισή ποσότητα παρμεζάνας, τον μαϊντανό και πολτοποιήστε τα.
  • Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τα.
  • Ρίξτε το πέστο στο τηγάνι με τα κολοκυθάκια και τις τομάτες, προσθέστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε και σερβίρετε με την υπόλοιπη τριμμένη παρμεζάνα.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου