menu22

Λουκάνικα τσίλι με νάτσος

Μία συναρπαστική συνταγή για όλη την παρέα.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα ΥΦΑΝΤΗΣ
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 250 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια
  • 2 κ.γ. πολτός σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 1 κ.γ. κύμινο ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 κ.σ. ρίγανη ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 κ.γ. καυτερή πάπρικα ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 βάζο μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 2 κ.σ. χυμός λάιμ
  • Ελαιόλαδο
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 300 γρ. νάτσος και φρέσκος κόλιαντρος για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
  • Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τον πολτό σκόρδου και τα λουκάνικα ψιλοκομμένα.
  • Προσθέστε τις πιπεριές και τα φασόλια και μετά ρίξτε τη ρίγανη, το κύμινο, τη πάπρικα, τη σάλτσα ντομάτας και λίγο αλάτι.
  • Μαγειρέψτε το μείγμα για 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  • Ρίξτε τον χυμό λάιμ, ανακατέψτε και σερβίρετε με τα νάτσος και τον κόλιαντρο.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου