menu22

Παϊδάκια κοτόπουλου με μέλι, πορτοκάλι και βαλσαμικό ξίδι

Λαχταριστά παιδάκια κοτόπουλου που θα σας ξετρελάνουν.






Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας.
Μερίδες : Για 5 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬


Υλικά 
  • 1 κιλό Παϊδάκια κοτόπουλου
  • 3 κ.σ. Σόγια σος
  • 3 κ.σ. Μέλι
  • 3 κ.σ. Κρέμα βαλσαμικού bbq KALAMATA PAPAPDIMITRIOU
  • 3 κ.σ. Μουστάρδα απαλή KALAMATA PAPAPDIMITRIOU
  • Ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια
  • 1 κ.γ. κύμινο ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 κ.γ. Κόλιαντρος ΜΠΑΧΑΡ
  • Ελαιόλαδο
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Μπύρα με θαλασσινό νερό EL BOQUERON για το σερβίρισμα


Εκτέλεση
  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ, περιχύστε τα παϊδάκια και αφήστε τα να μαριναριστούν για 3-4 ώρες.
  • Βάλτε τα σε ένα ταψί με την μαρινάδα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 45 – 50 λεπτά.
  • Συνοδέψτε τα με τηγανητές πατάτες και παγωμένη μπύρα με θαλασσινό νερό.

Πηγή - MasterClass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου