menu22

Σπαγγέτι με αγκινάρες και κολοκυθάκια

Μία λαχταριστή μακαρονάδα για τους λάτρεις των ζυμαρικών









Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  ??
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Υλικά

  • 1 πακέτο Σπαγγέτι 
  • 6 Καρδιές αγκινάρας
  • 4 Κολοκυθάκια
  • 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.γ. Πολτό σκόρδου με μείγμα μυρωδικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Ελαιόλαδο
  • 100 ml. Λευκό κρασί 
  • 2 κ.γ. Έτοιμη σάλτσα πέστο
  • Ανθό αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Γραβιέρα τριμμένη για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  • Κόψτε τις αγκινάρες σε λεπτές φέτες και ψιλοκόψτε τα κολοκυθάκια.
  • Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τις αγκινάρες και τα κολοκυθάκια.
  • Σβήστε με το λευκό κρασί, αλατίστε και αφήστε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά.
  • Μετά ρίξτε τα ζυμαρικά, το πέστο και ανακατέψτε.
  • Σερβίρετε με τη τριμμένη γραβιέρα.

Πηγή - masterclass.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου