menu22

Τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου με νάτσος

Τραγανά φιλετάκια που θα σας ξετρελάνουν.










Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας
Μερίδες : Υλικά για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Υλικά
  • Φιλέτο από στήθος κοτόπουλου - 500 γρ.
  • Μαγιονέζα - 150 γρ.
  • Νάτσος - 200 γρ.
  • Λίγη πάπρικα
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • Αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος τεφλόν SANITAS

Για το συνοδευτικό ντιπ
  • Cotagge cheese 4% ROYAL - 1 πακέτο
  • Πολτός ελιάς - 1 κουτ. σούπας
  • Ξερός βασιλικός - ½ κουτ. γλυκού
  • Πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ - 1 κουτ. γλυκού

Εκτέλεση 
  • Τρίψτε τα νάτσος στο πολυμίξερ για να γίνουν ψίχουλα.
  • Βάλτε σε ένα μπολ την μαγιονέζα με την πάπρικα και ανθό αλατιού.
  • Ρίξτε στο μείγμα αυτό το φιλέτο του κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές λωρίδες.
  • Ανακατέψτε και μετά περάστε τα κομμάτια του κρέατος από τα τριμμένα νάτσος.
  • Καλύψτε τα πολύ καλά από όλες τις πλευρές.
  • Βάλτε τα επάνω στην αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος και ψήστε τα στους 200ο C για 15 -25 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος τους.

Για το συνοδευτικό ντιπ 
  • Ανακατέψτε σε ένα μπολ το cotagge cheese με τον πολτό ελιάς, τον ξερό βασιλικό και τον πολτό σκόρδου.

Πηγή - masterclass.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου