¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Ν/Α
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Ένας γευστικός συνδυασμός σκόρδου και μανιταριών στο πιάτο σας.
Συστατικά
- 1 πακέτο (500 γραμ.) σπαγγέτι
- 1 μικρό πακέτο (250 γραμ.) φρέσκα μανιτάρια
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 ματσάκι μαϊντανός
- 2 καυτερές πιπερίτσες ή
- 1 κουτ. το γλυκού καυτερή πάπρικα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Τρόπος παρασκευής
- Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και τα στραγγίζετε.
- Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.
- Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο.
- Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
- Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα μανιταριών και σκόρδου.
- Προσθέτετε τη παρμεζάνα, αλατίζετε και σερβίρετε
- Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο.
- Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
- Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα μανιταριών και σκόρδου, αλατίζετε και σερβίρετε
* * Μη ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την συνταγή * *
Πηγή - Ν/Α