ΜΕΝΟΥ

Pages

Χοιρινή τηγανιά με μπύρα


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Menslounge.gr
Μερίδες : ??
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα 30΄περίπου.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬


Επειδή απολαμβάνετε την μπύρα με το φαγητό γιατί να μην τα συνδυάσετε την ώρα που τα ετοιμάζετε;

Συστατικά

  • 1 κιλό χοιρινό φιλέτο
  • 330 ml μπύρα
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη (χωρίς τα σπόρια της, μόνο τη σάρκα)
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • λίγο θυμάρι ή ρίγανη
  • λίγο ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής

  • Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε κύβους
  • Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να μαγειρευτεί και να μαλακώσει λίγο
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, το κρεμμύδι, την ντομάτα και τα μυρωδικά, δάφνη και θυμάρι ή ρίγανη
  • Ρίχνουμε την μπύρα και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία για τουλάχιστον 30 λεπτά
  • Μόλις μαγειρευτεί και δέσει η σάλτσα, σερβίρουμε ζεστό
  • Μπορούμε να ρίξουμε και λίγη φέτα από πάνω αν θέλουμε για περισσότερη νοστιμιά..
* * Μη ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την συνταγή * *

Πηγή : menslounge.gr
  (Ο σύνδεσμος στο site δεν υφίσταται ποια, έλεγχος 21/12/2019)