¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Menslounge.gr
Μερίδες : ??
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα 30΄περίπου.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Επειδή απολαμβάνετε την μπύρα με το φαγητό γιατί να μην τα συνδυάσετε την ώρα που τα ετοιμάζετε;
Συστατικά
- 1 κιλό χοιρινό φιλέτο
- 330 ml μπύρα
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη (χωρίς τα σπόρια της, μόνο τη σάρκα)
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 φύλλα δάφνης
- λίγο θυμάρι ή ρίγανη
- λίγο ελαιόλαδο
Τρόπος παρασκευής
- Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε κύβους
- Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να μαγειρευτεί και να μαλακώσει λίγο
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, το κρεμμύδι, την ντομάτα και τα μυρωδικά, δάφνη και θυμάρι ή ρίγανη
- Ρίχνουμε την μπύρα και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία για τουλάχιστον 30 λεπτά
- Μόλις μαγειρευτεί και δέσει η σάλτσα, σερβίρουμε ζεστό
- Μπορούμε να ρίξουμε και λίγη φέτα από πάνω αν θέλουμε για περισσότερη νοστιμιά..
*
* Μη ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την συνταγή * *