ΜΕΝΟΥ

Pages

Μπριζολάκια μαύρου χοίρου


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Γαστρονόμος
Μερίδες : Για 8 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 5΄, Ψήσιμο 7΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Λαχταριστή συνταγή που θα ξετρελάνει με την γεύση της.
Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικού τύπου κρέας, που έχει όλη τη νοστιμιά του χοιρινού, ωραίο σφιχτό ψαχνό και δεν στερείται λίπους.


Υλικά

  • 2 κιλά μικρές μπριζόλες μαύρου χοίρου, πάχους 2 εκ.
  • χοντρό αλάτι
  • θυμάρι

Διαδικασία

  • Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει 2 κιλά μικρές μπριζόλες, πάχους 2 εκ. Τις ψήνουμε σε δυνατή θράκα για περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά. 
  • Σερβίρουμε με χοντρό αλάτι και θυμάρι. (Μπορούμε να προμηθευτούμε άνθη θυμαριού για πιο έντονο αποτέλεσμα.)

Πηγή - www.gastronomos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου