Μία σάλτσα για να συνοδεύσετε τον μπακαλιάρο σας.
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - www.gastronomos.gr
Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου
Μερίδες : ??
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 μάτσο σέσκουλα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- χυμός από 1 μέτριο λεμόνι
- 3 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα σέσκουλα με τα κρεμμυδάκια για 8-10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Τα αδειάζουμε στον πολυκόφτη μαζί με το λάδι τους και τα πολτοποιούμε με τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο και αλάτι.
Πηγή - www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου