Είναι εύκολα, οικονομικά και αποτελούν μια πολύ νόστιμη πρόταση για
παιδικό πάρτυ, μπουφέ, αλλά και ένα λαχταριστό σνακ για το σχολείο. Το
σίγουρο είναι ένα:Ότι τα παιδιά μας θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή !
Συνταγή : Ελένη Χαδιαράκου
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - imommy.gr
Συνταγή : Ελένη Χαδιαράκου
Μερίδες : ??
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Ψήσιμο 25΄- 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 1 κιλό πατάτες (κατά προτίμηση τριμμένες στον τρίφτη, ή πολύ ψιλοκομμένες)
- 2 αυγά
- 1/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι για muffins.
- Σε ένα μέτριο μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε έως ότου αναμιχθούν καλά.
- Προσθέτουμε τα τυριά
- Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις θήκες του ταψιού.
- Ψήνουμε για 25-35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν 5 λεπτά και είναι έτοιμα
Πηγή - imommy.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου