Μία πρόταση από την Κατερίνα Γιάννακα
Ημέρα προβολής 09/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - chefonair.gr
Ημέρα προβολής 09/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
~ ~ ~ ~ ~Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 1/2 κιλό φακές
- 1 ματσ. μαϊντανό
- 2 μεγάλα καρότα
- ½ φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 10 ντοματίνια
- ½ φλ. Λευκό Βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou
- 100 γρ. μαστέλο Χίου
- 1 κ.σ. Κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou
- 8-10 παξιμαδάκια
- Αλάτι-πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βράζουμε τις φακές στη χύτρα, για 5-10 λεπτά και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
- Κόβουμε τα καρότα τα κρεμμυδάκια και τα ντοματίνια.
- Προσθέτουμε στις φακές τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και τα ντοματίνια.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το καρότο.
- Κόβουμε σε φέτες και ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο το μαστέλο Χίου.
- Βάζουμε σε ένα μπολ το λευκό βαλσαμικό ξίδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι ανακατεύουμε και περιχύνουμε τις φακές σαλάτα.
- Περιχύνουμε με την κρέμα βαλσαμικού το μαστέλο Χίου.
- Σερβίρουμε τις φακές σαλάτα με το μαστέλο και με παξιμαδάκια.
Πηγή - chefonair.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου