Ενα super ορεκτικό από τον Chef Κώστα Σκανδάλη
Hμέρα προβολής 06/06/2014.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 800 γρ. φέτα
- 200 γρ. ανθότυρο
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- 2 πιπεριές πράσινες
- 150 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- 2 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές
- 20 γρ. μπούκοβο
- 200 ml γάλα
- 20 γρ. πάπρικα καπνιστή
- Πιπέρι
- 2 φέτες ψωμί
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε και βάζουμε σε ένα μπολ τις πιπεριές και τη φέτα τριμμένη.
- Ρίχνουμε το μπούκοβο και την πάπρικα.
- Κόβουμε και προσθέτουμε τις κόκκινες καυτερές πιπεριές και το ανθότυρο.
- Βάζουμε το ελαιόλαδο, πιπέρι, το γάλα και ανακατεύουμε.
- Πασπαλίζουμε με μπούκοβο και σερβίρουμε με ψωμί.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου