ΜΕΝΟΥ

Pages

Τυροκαυτερή με πιπεριές


Ενα super ορεκτικό από τον Chef Κώστα Σκανδάλη


Hμέρα προβολής 06/06/2014. 
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.





~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 800 γρ. φέτα
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 150 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
  • 2 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές
  • 20 γρ. μπούκοβο
  • 200 ml γάλα
  • 20 γρ. πάπρικα καπνιστή
  • Πιπέρι
  • 2 φέτες ψωμί
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Κόβουμε και βάζουμε σε ένα μπολ τις πιπεριές και τη φέτα τριμμένη.
  • Ρίχνουμε το μπούκοβο και την πάπρικα.
  • Κόβουμε και προσθέτουμε τις κόκκινες καυτερές πιπεριές και το ανθότυρο. 
  • Βάζουμε το ελαιόλαδο, πιπέρι, το γάλα και ανακατεύουμε.
  • Πασπαλίζουμε με μπούκοβο και σερβίρουμε με ψωμί.


Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου