Η κουβανέζικο κλασικό κοκτέιλ αντλεί το όνομά του από την πόλη όπου και
δημιουργήθηκε. Την αρχική συνταγή δημιούργησε στα τέλη του 19ου αιώνα
ένας μηχανικός από την Βόρεια Αμερική, ο Jennings Cox και βελτιώθηκε
αργότερα από τους ταλαντούχους barmen στην Αβάνα.
Πηγή - cookbox.gr
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 45 ml light Rum
- 40 ml απλό σιρόπι
- 22 ml φρέσκο χυμό λάιμ
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Ανακινούμε όλα τα υλικά μαζί με πάγο και στραγγίζουμε σε ένα μικρό ποτήρι cocktail.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου