ΜΕΝΟΥ

Pages

Γεμιστές πιπεριές

Άνετα αντικαθιστά το γεύμα σας με απλά υλικά

Απαιτούμενος χρόνος: 20΄







~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6-8 άτομα
  • 8 πιπεριές πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί μακριές και κανονικές
  • 400 γραμμάρια φέτα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • ½ σκόρδο
  • Λίγο μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο (συνολικά 3 κουταλιές)
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο. 
  • Ανακατεύουμε τη φέτα και την κρέμα γάλακτος, το λάδι, τα αρωματικά, το αλατοπίπερο. 
  • Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο.
  • Στη συνέχεια αδειάζετε τις πιπερίες από τα σπόρια, ρίχνετε λίγο αλάτι μέσα και αναποδογυρίζετε πάνω στο χαρί κουζίνας. 
  • Πριν τις γεμίσετε, τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας να φύγουν τα υγρά και αφού τις γεμίσετε, τις σκεπάζετε με τα «καπελάκια» τους.
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά και σερβίρετε ζεστές.

Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου