Ένα αρωματικό ντιπ που θα ξετρελάνει όσους το δοκιμάσουν.
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : ??
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 170 γρ φέτα
- 70 γρ φιστίκια Αιγίνης
- 1/2 φλ μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1/4 φλ φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος (και λίγα κλαδάκια για σερβίρισμα)
- χοντρό αλάτι
- μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε τη φέτα και λίγο νερό.
- Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε.
- Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε στην κορυφή τα κλαδάκια άνηθου.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου