Συνταγή : sidagi.gr
Μερίδες : Για 6-8 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 250 γραμμάρια φέτες μπέικον
- 1 κονσέρβα σπαράγγια βρασμένα για 5 λεπτά
- 142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή ανθότυρο
- 1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλα
- 1 κουταλιά του γλυκού καρυκεύματα (μείγμα μαύρο πιπέρι με λευκό)
- ½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθος
- 1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
- Σέλινο για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζετε τα σπαράγγια για 5 λεπτά, ίσα ίσα να μαλακώνουν αλλά να παραμείνουν τραγανά.
- Κόβετε τις φέτες από μπέικον στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά.
- Τυλίγεται τα κομμάτια του μπέικον μέσα στα σπαράγγια και τυλίγεται σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα τυριού προαιρετικά.
- Κατόπιν κόβετε σε φέτες 2 εκ. το μπέικον με τα σπαράγγια μπήγετε μια οδοντογλυφίδα σε κάθε κομμάτι και σερβίρεται με φρέσκο σέλινο.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου