ΜΕΝΟΥ

Pages

Σαλάτα με φασολάκια και σάλτσα σκόρδου

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Υλικά

  • 500 γρ. φασολάκια φρέσκα
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
  • ½ λεμόνι, χυμό
  • 2 κ.σ.κρέμα βαλσάμικου με στέβια*
  • αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι, κατά βούληση

Διαδικασία

  • Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε για 15 περίπου λεπτά.
  • Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Σε ένα μπολ με καπάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τον άνηθο, το χυμό λεμονιού, την κρέμα βαλσάμικου με στέβια*, αλάτι και πιπέρι.
  • Καπακώνουμετο μπολ και ανακινούμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
  • Περιχύνουμε τα φασολάκια με τη σάλτσα σκόρδου και σερβίρουμε.

*κρέμα βαλσαμικού με γλυκαντικό από το φυτό στέβια

Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου