Μία εύκολη και γρήγορη πρόταση με ζυμαρικά για το μεσημεριανό σας.
Προετοιμασία 10΄
Μαγείρεμα 20΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 400 γραμμ. ζυμαρικά (κοχύλια, φαρφάλες, κ.λπ.)
- 2 φινόκιο
- 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 πράσα
- 100 γραμμ. μανιτάρια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι, πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα ψιλοκομμένα φινόκιο.
- Προσθέτετε τα λευκά μέρη από τα πράσα ψιλοκομμένα και τα μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες.
- Τα τσιγαρίζετε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτετε το σκόρδο ψιλοκομμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά.
- Ενώνετε τα βρασμένα ζυμαρικά με τη σάλτσα, ανακατεύετε καλά, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
Πηγή - ELLE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου