Ενα φιλέτο, όνειρο, στο πιάτο σας.
Προετοιμασία 5’
Μαγείρεμα 30’
Tip
Πηγή - ELLE
Προετοιμασία 5’
Μαγείρεμα 30’
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
- 1 χοιρινό φιλέτο περίπου 900 γραμμ.
- 200 γραμμ. σάλτσα πέστο
- 6 ντομάτες
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 2100 C και στρώνετε ένα κομμάτι λαδόχαρτο σε ένα ταψί.
- Αλατοπιπερώνετε το φιλέτο, το αλείφετε με το μισό πέστο και το τοποθετείτε στο ταψί.
- Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε οριζόντια στα τρία.
- Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, τις σκεπάζετε με την υπόλοιπη σάλτσα πέστο και τις βάζετε στο σκεύος μαζί με το κρέας.
- Περιχύνετε όλα τα υλικά με ελαιόλαδο και ψήνετε για 20’ στους 2100 C και από τις δύο πλευρές.
- Αφήνετε το κρέας να ξεκουραστεί για 10’ και το κόβετε.
Tip
- Αν προτιμάτε, αντικαταστήστε το λουκάνικο με κρέας ή κοτόπουλο.
Πηγή - ELLE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου