ΜΕΝΟΥ

Pages

Χοιρινό φιλέτο με πέστο

Ενα φιλέτο, όνειρο, στο πιάτο σας.


Προετοιμασία 5’
Μαγείρεμα 30’









~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
  • 1 χοιρινό φιλέτο περίπου 900 γραμμ.
  • 200 γραμμ. σάλτσα πέστο
  • 6 ντομάτες 
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 2100 C και στρώνετε ένα κομμάτι λαδόχαρτο σε ένα ταψί.
  • Αλατοπιπερώνετε το φιλέτο, το αλείφετε με το μισό πέστο και το τοποθετείτε στο ταψί.
  • Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε οριζόντια στα τρία. 
  • Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, τις σκεπάζετε με την υπόλοιπη σάλτσα πέστο και τις βάζετε στο σκεύος μαζί με το κρέας.
  • Περιχύνετε όλα τα υλικά με ελαιόλαδο και ψήνετε για 20’ στους 2100 C και από τις δύο πλευρές.
  • Αφήνετε το κρέας να ξεκουραστεί για 10’ και το κόβετε.

Tip
  • Αν προτιμάτε, αντικαταστήστε το λουκάνικο με κρέας ή κοτόπουλο.

Πηγή - ELLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου