Μία ευκολη και γρήγορη συνταγή στο πιάτο σας.
Χρόνος Προετοιμασίας 15'
Πηγή - cookbox.gr
Χρόνος Προετοιμασίας 15'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 7 άτομα
- 300 ml. κρέμα γάλακτος
- 30 γρ. τυρί κρέμα
- 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 1/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 250 γρ. τσένταρ
- 120 γρ. τυρί Monterey Jack
- 80 γρ. παρμεζάνα
- 1/2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
- 500 γρ. πένες
- 1/2 κουνουπίδι βρασμένο και κομμένο σε κομμάτια μικρά
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε μια κατσαρόλα αναμιγνύουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο.
- Μαγειρεύουμε σε μέτρια ρος δυνατή φωτιά για περίπου 7 λεπτά μέχρι το μίγμα μας να αρχίσει να βράζει.
- Αποσύρουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα τυριά.
- Ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθού όλα μας τα υλικά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
- Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά μας και τα τοποθετούμε σε ένα μπόλ σερβιρίσματος.
- Προσθέτουμε το κουνουπίδι και το μίγμα των τυριών και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου