ΜΕΝΟΥ

Pages

Ζυμαρικά με τέσσερα τυριά και κουνουπίδι

Μία ευκολη και γρήγορη συνταγή στο πιάτο σας.


Χρόνος Προετοιμασίας 15'







~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 7 άτομα
  • 300 ml. κρέμα γάλακτος
  • 30 γρ. τυρί κρέμα
  • 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
  • 1/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 250 γρ. τσένταρ
  • 120 γρ. τυρί Monterey Jack
  • 80 γρ. παρμεζάνα
  • 1/2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
  • 500 γρ. πένες
  • 1/2 κουνουπίδι βρασμένο και κομμένο σε κομμάτια μικρά


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Σε μια κατσαρόλα αναμιγνύουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο.
  • Μαγειρεύουμε σε μέτρια ρος δυνατή φωτιά για περίπου 7 λεπτά μέχρι το μίγμα μας να αρχίσει να βράζει.
  • Αποσύρουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα τυριά.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθού όλα μας τα υλικά.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
  • Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά μας και τα τοποθετούμε σε ένα μπόλ σερβιρίσματος.
  • Προσθέτουμε το κουνουπίδι και το μίγμα των τυριών και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
  • Σερβίρουμε αμέσως.




Πηγή - cookbox.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου