Χρόνος Προετοιμασίας 15'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 2 αβοκάντο ώριμα,καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 200 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
- 1/2 iceberg ψιλοκομμένο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο,κομμένο σε λεπτές φετούλες
- 30 ml. ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι το χυμό του,περίπου 3 κ.σ.
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 4 κ.γ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- 1 κ.σ. Worcestershire sauce
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε ένα μικρό μπολάκι αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα, την κέτσαπ, την worcestershire sauce, μια κ.σ. χυμό λεμόνι.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1-2 κ.σ. ζεστό νερό.
- Αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο μπόλ σερβιρίσματος τοποθετούμε τα κομμάτια του αβοκάντο, τις γαρίδες, το iceberg, τον μαϊντανό και το κρεμμύδι.
- Ανακατεύουμε καλά και περιχύνυομε με τον υπόλοιπο χυμό του λεμονιού και το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Περιχύνουμε με τη σώς.
Σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου