ΜΕΝΟΥ

Pages

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με καπνιστό σολομό

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 1 άτομο.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 5΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Συστατικά

  • 1 αφράτο κουλούρι με σουσάμι
  • 2 κ.σ. τυρί κρέμα
  • 85 γρ. καπνιστός σολομός, σε λεπτές φέτες
  • 3 λεπτές φέτες κόκκινο κρεμμύδι
  • ½ κ.γ. κάπαρη, στραγγισμένη
  • 1 κ.γ. φρέσκο σχοινόπρασο

Τρόπος παρασκευής
  • Κόβουμε το κουλούρι στη μέση οριζόντια.
  • Αλείφουμε τις κομμένες πλευρές του κουλουριού με τυρί κρέμα.
  • Τοποθετούμε πάνω στο μισό κουλούρι τον καπνιστό σολομό, το κρεμμύδι, την κάπαρη, πασπαλίζουμε με φρέσκο σχοινόπρασο, καπακώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου