Τι καλύτερο από ένα μιλκσέικ με σπιτικό παγωτό ΓΙΩΤΗΣ; Το εμπλουτίζουμε
με Τριμμένο Μπισκότο και Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και έχουμε το πιο
απολαυστικό ρόφημα, με ελάχιστο κόπο και χρόνο και... σίγουρη επιτυχία!
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - γαστρονόμος
Συνταγή : Γαστρονόμος.
Μερίδες : Για 5-6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 5΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml για το Μίγμα για Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελο Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 5 κουτ. σούπας Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 500 ml κρύο, φρέσκο γάλα για το milkshake
- 1 φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml φρέσκο γάλα για το Garni ΓΙΩΤΗΣ
- Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση
- Ετοιμάζουμε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αδειάζουμε σε μεταλλικό μπολ και αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Θα έχουμε περίπου 2,5 λίτρα σπιτικό παγωτό. Έπειτα, φτιάχνουμε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ το κρύο γάλα και 10 μπάλες από το παγωτό βανίλια. Προσθέτουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τα χτυπάμε για περίπου 1 – 2 λεπτά, μέχρι να αναμειχθούν. Αδειάζουμε σε ψηλά ποτήρια, σκορπίζουμε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, περιχύνουμε με λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και το Garni ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρουμε.
Πηγή - γαστρονόμος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου