~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 3 φλιτζάνια κατεψυγμένα βατόμουρα
- 1/4 φλιτζάνι φρουτώδες κόκκινο ξηρό κρασί
- 3 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
- 8 κλωναράκια δυόσμου
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Ρίχνετε 1 φλιτζάνι βατόμουρα, το κρασί, και κρυσταλλική ζάχαρη στο μούλτι μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
- Σουρώνουμε το μείγμα βατόμουρο μέσα από λεπτό κόσκινο σε ένα τηγάνι.
- Σιγοβράζετε το μείγμα σε μέτρια εστία για 1 λεπτό.
- Αφαιρέστε από την εστία και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 2 φλιτζάνια βατόμουρα.
- Αφήστε να κρυώσει το μείγμα εντελώς .
- Γαρνίρετε με κλωναράκια δυόσμου.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου