ΜΕΝΟΥ

Pages

Μανιτάρια provencal

Λαχταριστά μανιτάρια μαγειρεμένα στο ζουμάκι τους για ένα χορταστικό ορεκτικό

Απαιτούμενος χρόνος : 20΄





~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2-4 άτομα
  • Μισό κιλό μανιτάρια λευκά ή πλευρώτους
  • Δύο σκελίδες σκόρδο
  • Μαϊντανός
  • Θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αν είναι πλευρώτους αφαιρούμε το χοντρό κομμάτι από το κοτσάνι τους, τα πλένουμε καλά και τα διαχωρίζουμε.
  • Τσιγαρίζουμε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο σκόρδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. 
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και τα αφήνουμε για όσο χρόνο χρειάζονται μέχρι να γίνουν ζουμερά.
  • Αποσύρουμε και τους ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.


Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου