Χρόνος Προετοιμασίας 10'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 8 τορτίγιες
- 120 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- σιρόπι καραμέλας 1/2 φλ.τσ.
- 1/2 ανανά κομμένο σε κυβάκια
- 200 ml. ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη για γαρνίρισμα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Παίρνουμε μια τορτίγια. Τη γεμίζουμε με μια κουταλιά καραμέλα, μια κουταλιά σταγόνες σοκολάτας και μια κουταλιά ανανά.
- Προσέχουμε να μην το παρακάνουμε με τα υλικά γιατί δεν θα μας είναι εύκολο να κλείσουμε τις τορτίγιες.
- Αφού βάλουμε απ όλα τα υλικά, τυλίγουμε την τορτίγια σε ρολό.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Μόλις ζεσταθεί το λάδι προσθέτουμε σε αυτό τις τορτίγιες.
- Τηγανίζουμε τις τορτίγιες για 1-2 λεπτά απο κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
- Αποσύρουμε τις τορτίγιες απο το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα που έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί.
- Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου