ΜΕΝΟΥ

Pages

Ρολά τορτίγιας με σοκολάτα και καραμέλα


Μία λιχουδιά για όλες τις ώρες

Χρόνος Προετοιμασίας 10'








~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
  • 8 τορτίγιες
  • 120 γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • σιρόπι καραμέλας 1/2 φλ.τσ.
  • 1/2 ανανά κομμένο σε κυβάκια
  • 200 ml. ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη για γαρνίρισμα



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Παίρνουμε μια τορτίγια. Τη γεμίζουμε με μια κουταλιά καραμέλα, μια κουταλιά σταγόνες σοκολάτας και μια κουταλιά ανανά.
  • Προσέχουμε να μην το παρακάνουμε με τα υλικά γιατί δεν θα μας είναι εύκολο να κλείσουμε τις τορτίγιες.
  • Αφού βάλουμε απ όλα τα υλικά, τυλίγουμε την τορτίγια σε ρολό.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Μόλις ζεσταθεί το λάδι προσθέτουμε σε αυτό τις τορτίγιες.
  • Τηγανίζουμε τις τορτίγιες για 1-2 λεπτά απο κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
  • Αποσύρουμε τις τορτίγιες απο το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα που έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί.
  • Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.


Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου