Χρόνος προετοιμασίας : 5΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 μερίδες
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα 55% κακάο τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια (1 πακέτο 200 γρ.)
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (1 κούπα όχι πολύ γεμάτη)
- 100 γραμμάρια γάλα (1/2 κούπα)
~ ~ ~ ~ ~ Εκτλελεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και την τοποθετούμε στη φωτιά.
- Αφήνουμε να βράσει και το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα.
- Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά και προσθέτουμε την κρέμα χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή ανακατεύοντας απαλά.
- Γεμίζουμε ποτήρια ή μπολ, αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σταθεροποιηθεί και γαρνίρουμε την επιφάνεια με ό,τι έχουμε στο σπίτι.
- Αρωματίζουμε με ξύσμα πορτοκαλιού, λεμονιού, κανέλα κτλ.
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μους σαν γέμιση για τα κρουασάν σας.
Πηγή - topsyntages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου