ΜΕΝΟΥ

Pages

Mous σοκολάτας του Στέλιου Παρλιάρου


Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή μους σοκολάτας  για να ξετρελάνετε τους φίλους σας.


Χρόνος προετοιμασίας :









~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 μερίδες
  • 200 γραμμάρια κουβερτούρα 55% κακάο τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια (1 πακέτο 200 γρ.)
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (1 κούπα όχι πολύ γεμάτη)
  • 100 γραμμάρια γάλα (1/2 κούπα)




~ ~ ~ ~ ~ Εκτλελεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. 
  • Αφήνουμε να βράσει και το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. 
  • Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά και προσθέτουμε την κρέμα χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή ανακατεύοντας απαλά. 
  • Γεμίζουμε ποτήρια ή μπολ, αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σταθεροποιηθεί και γαρνίρουμε την επιφάνεια με ό,τι έχουμε στο σπίτι. 
  • Αρωματίζουμε με ξύσμα πορτοκαλιού, λεμονιού, κανέλα κτλ.
Tip:
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μους σαν γέμιση για τα κρουασάν σας.
 





Πηγή - topsyntages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου