Χρόνος Προετοιμασίας : 20'
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 200 γρ. πλιγούρι
- 2 ντομάτες μέτριες
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 4 ματσάκια άνηθο
- 4 ματσάκια μαϊντανό
- ματσάκι δυόσμο λίγο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. καρυδόψιχα
- 2 κ.σ. σταφίδες μαύρες
- 1 λεμόνι το χυμό του
- 110 ml. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε το πλιγούρι σε ένα μπολ με ζεστό νερό να μουσκέψει και το σουρώνουμε την επόμενη μέρα όταν θα είμαστε έτοιμοι να μαγειρέψουμε τη σαλάτα μας.
- Σε ένα σκεύος ψιλοκόβουμε τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τον άνηθο και τέλος το δυόσμο, την χοντροκομμένη καρυδόψιχα, τις σταφίδες, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και τέλος το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Η σαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου