ΜΕΝΟΥ

Pages

Εύκολο ντιπ μαγιονέζας με μουστάρδα


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Μανώλης Θλιβερός
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 5΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Υλικά

  • 150 γρ. μαγιονέζα έτοιμη (σπιτική ή του εμπορίου)
  • 5 κουτ. σούπας μουστάρδα, προτιμότερο καυτερή
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι της αρεσκείας μας
  • χυμός από 1/2 λεμόνι (ή όσο λεμόνι μας αρέσει)
  • 1 σκελίδα σκόρδο (αν θέλουμε)
  • 1 γεμάτο κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι ή εστραγκόν ή λουίζα, τριμμένα
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία

  • Αν μας αρέσει το σκόρδο, το λιώνουμε, αλλιώς «περνάμε» την επιφάνεια του μπολ με τη σκελίδα, ίσα να αρωματιστεί λίγο. 
  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. 
  • Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο. 
  • Διατηρείται στο ψυγείο σε βάζο με καπάκι για 1 εβδομάδα.

Συνοδεύει

  • Ψάρια ψητά και βραστά, ψαρομπίφτεκα και τηγανιτές πατάτες.

Πηγή - www.gastronomos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου