ΜΕΝΟΥ

Pages

Μανέστρα με λαχανικά και παρμεζάνα

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Συστατικά
  • 1 φλ. Χρυσή μανέστρα ΗΛΙΟΣ
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. καρότα baby, ψιλοκομμένα
  • 1 φλ. μπουκετάκια μπρόκολο
  • ½ κ.γ. χοντρό αλάτι
  • 1 φλ. νερό
  • 1 ½ φλ. ζωμό κότας
  • 1/3 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη

Τρόπος παρασκευής
  • Ρίχνουμε στον κάδο του επεξεργαστή τροφίμων το κρεμμύδι και το σκόρδο και ψιλοκόβουμε.
  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, τα μπουκετάκια μπρόκολο, τη Χρυσή μανέστρα, το αλάτι και σοτάρουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το νερό και το ζωμό κότας και μαγειρεύουμεχωρίς καπάκι σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά, μέχρι η Χρυσή μανέστρα να χυλώσει και να αρχίσουν νααπορροφούνται τα υγρά.
  • Προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου