ΜΕΝΟΥ

Pages

Μοσχαρίσια κεμπάπ με γιαούρτι και μπαχαρικά

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Συστατικά

  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
  • 1 κ.σ. ξερό ρίγανη
  • 1 κ.γ. κύμινο τριμμένο
  • 1 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο
  • 1κ.γ. μπαχάρι τριμμένο
  • 200 γρ γιαούρτι
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

  • Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά για αρκετή ώρα, ώστε να αναμειχθούν ομοιόμορφα. Πλάθουμε μακρόστενα κεμπάπ με πάχος 3 εκ. Αφήνουμε τα κεμπάπ στο ψυγείο 1 ώρα πριν τα ψήσουμε. Τα ψήνουμε σε σχάρα στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου.

Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου