ΜΕΝΟΥ

Pages

Τόστ με ζαμπόν & τυρί

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Maggicooking.gr
Μερίδες : Για 2 άτομα (510 kcal / μερίδα).
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Ψήσιμο 00΄, Μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Συστατικά
  • 4 φέτες ψωμί του τοστ
  • 2 φέτες κασέρι
  • 2 φέτες ζαμπόν καπνιστό ή βραστό ή γαλοπούλα
  • ντοματίνια κομμένα στα 4
  • 2 αυγά
  • ½ κ.σ. βούτυρο προαιρετικά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. MAGGI Νοστιμιά

Τρόπος παρασκευής
  • Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάλτε ½ κ.σ.βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
  • Όταν λιώσει το βούτυρο βάλτε μέσα στο τηγάνι 2 φέτες ψωμί.
  • Από πάνω βάλτε από μια φέτα τυρί και πάνω από αυτό, μια φέτα ζαμπόν και κλείστε με τις άλλες δύο φέτες ψωμί.
  • Κλείστε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήστε για 2-3 λεπτά ελέγχοντας το που και που μην αρχίσει να παίρνει πολύ χρώμα από κάτω το τοστ.
  • Όταν αρχίσει και χρυσίζει όμορφα προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο και γυρίστε από την άλλη τα τοστ.
  • Καλύψτε με το καπάκι και ψήστε για άλλα 2-3 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει και από την άλλη μεριά και να λιώσει το τυρί.
  • Όταν είναι έτοιμο αφαιρέστε τα τοστ από το τηγάνι και προσθέστε το ελαιόλαδο. Σπάστε μέσα τα αυγά και πασπαλίστε με τη MAGGI Νοστιμιά.
  • Τηγανίστε μέχρι να είναι έτοιμα και αφαιρέστε από το τηγάνι.
  • Σερβίρετε με τα τοστ και τα ντοματίνια.

Πηγή - www.maggicooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου