Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό με ξεχωριστή γεύση
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - sidagi.gr
Συνταγή : sidagi.gr
Μερίδες : Για 2-4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 220 γραμμάρια φιλέτο σολομού χωρίς πέτσα
- 2 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 3 καυτερές πιπεριές
- 2 κουταλιές σούπας αλατισμένα κάπαρη, στραγγισμένη
- αλάτι και πιπέρι
- φέτες ψωμί ολικής άλεσης για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με τις καυτερές πιπεριές μέχρι να βγάλουν το άρωμα τους. Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κρατάμε στην άκρη.
- Στη συνέχεια σουρώνουμε το λάδι και αφαιρούμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε το λάδι στο χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
- Κόβουμε σε φέτες το σολομό σε ένα ξύλο κοπής. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με κάπαρη. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρετε αμέσως.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου