ΜΕΝΟΥ

Pages

Καρπάτσιο σολομού

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό με ξεχωριστή γεύση







Συνταγή : sidagi.gr
Μερίδες : Για 2-4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 220 γραμμάρια φιλέτο σολομού χωρίς πέτσα
  • 2 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 3 καυτερές πιπεριές
  • 2 κουταλιές σούπας αλατισμένα κάπαρη, στραγγισμένη
  • αλάτι και πιπέρι
  • φέτες ψωμί ολικής άλεσης για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με τις καυτερές πιπεριές μέχρι να βγάλουν το άρωμα τους. Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κρατάμε στην άκρη.
  • Στη συνέχεια σουρώνουμε το λάδι και αφαιρούμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε το λάδι στο χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
  • Κόβουμε σε φέτες το σολομό σε ένα ξύλο κοπής. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με κάπαρη. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρετε αμέσως.

Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου