ΜΕΝΟΥ

Pages

Μοσχαρίσιο φιλέτο με μανιτάρια

Λαχταριστό και μαλακό φιλέτο με έντονη γεύση και γαρνιτούρα μανιταριών







Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : 
Απαιτούμενος Χρόνος :  περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 6 φιλέτα μοσχαρίσιο κρέας
  • 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • Νερό
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
  • Ρίχνουμε στην χύτρα ταχύτητος 2/3 ποτήρι ελαιόλαδο, περιμένουμε να κάψει, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρέας σοτάρουμε ελαφρά και αλατοπιπερώνουμε.
  • Βάζουμε ένα ποτήρι του κρασιού νερό και κλείνουμε την κατσαρόλα.
  • Χαμηλώνουμε την φωτιά και μετά από μισή ώρα ξεσκεπάζουμε την χύτρα και ρίχνουμε 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους.
  • Μαγειρεύουμε για μισή ώρα περίπου. Αν δεν έχουμε χύτρα τότε θα χρειαστεί περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά για να βγει μαλακό.

Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου