ΜΕΝΟΥ

Pages

Βάση μπισκότου για τσιζκέικ

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος
Μερίδες : Για 450 γρ. (για 2 φόρμες των 23 εκ.)
Απαιτούμενος Χρόνος : 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬


Υλικά

  • 340 γρ. μπισκότα, απλά
  • 60 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 85 γρ. βούτυρο, λιωμένο

Εκτέλεση

  • Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μαζί με τη μαύρη ζάχαρη και το βούτυρο, για 5 λεπτά περίπου. Το θρυμματισμένο μείγμα που θα σχηματιστεί θα πρέπει να πλάθεται σε μπαλάκια στο χέρι μας. 
  • Σε διαφορετική περίπτωση, προσθέτουμε επιπλέον λιωμένο βούτυρο για να αποκτήσει το μείγμα την κατάλληλη υγρασία. 
  • Στη συνέχεια απλώνουμε το μπισκότο σε ένα ταψί ή τσέρκι, πιέζοντας με την παλάμη μας ώστε να καλύψουμε ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια της βάσης. 
  • Μπορούμε να το διατηρήσουμε καλυμμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για 2-3 ημέρες και στην κατάψυξη για 1 μήνα.
* * Μη ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την συνταγή * *

Πηγή - www.yiannislucacos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου