Συνταγή : Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινή τηγανιά από λαιμό
- 2 σφηνάκια Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitriou
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το χοιρινό και σοτάρετε για 15 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ψηθεί καλά.
- Σβήνετε με το Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitriou, αλατίζετε και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Αφήνετε το φαγητό να βράσει για 2 λεπτά και σερβίρετε με τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Πηγή - Papadimitriou
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου