ΜΕΝΟΥ

Pages

Χοιρινή τηγανιά με Βαλσαμικό Ξίδι



Μία μοναδική τηγανιά που θα σας ξετρελάνει.







Συνταγή : Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινή τηγανιά από λαιμό
  • 2 σφηνάκια Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitriou
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση
  • Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το χοιρινό και σοτάρετε για 15 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ψηθεί καλά.
  • Σβήνετε με το Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitriou, αλατίζετε και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Αφήνετε το φαγητό να βράσει για 2 λεπτά και σερβίρετε με τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Πηγή - Papadimitriou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου