Συνταγή : philenews.com
Μερίδες : για 4 με 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 6 αβγά σφιχτά (αυτά που τσουγκρίσατε αλλά δεν φάγατε για παράδειγμα) ξεφλουδισμένα,
- 2 γεμάτες κουταλιές μαγιονέζα,
- ½ κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη,
- ½ κουταλάκι ξίδι,
- αλάτι, πιπέρι,
- ψιλοκομμένο μαϊντανό ή πάπρικα για γαρνίρισμα.
Εκτέλεση
- Κόβετε τα αβγά στη μέση κατά μήκος και βγάζετε τους κρόκους τους. Τους λιώνετε με πιρούνι και ανακατεύετε μέσα τη μαγιονέζα, τη σκόνη μουστάρδας, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι.
- Δουλεύετε το μίγμα να ομογενοποιηθεί και γεμίζετε τα μισά αβγά, είτε χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής, είτε με ένα κουταλάκι.
- Τα σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και τα κρατάτε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
- Σερβίρετε τα αβγά πασπαλισμένα με μαϊντανό ή πάπρικα και τα συνοδεύετε αν θέλετε με σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου