ΜΕΝΟΥ

Pages

Αβγά γεμιστά (deviled)



Ένα μοναδικό και πρωτότυπο ορεκτικό για το τραπέζι σας.










Συνταγή : philenews.com
Μερίδες : για 4 με 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.

Υλικά
  • 6 αβγά σφιχτά (αυτά που τσουγκρίσατε αλλά δεν φάγατε για παράδειγμα) ξεφλουδισμένα,
  • 2 γεμάτες κουταλιές μαγιονέζα,
  • ½ κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη,
  • ½ κουταλάκι ξίδι,
  • αλάτι, πιπέρι,
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό ή πάπρικα για γαρνίρισμα.

Εκτέλεση
  • Κόβετε τα αβγά στη μέση κατά μήκος και βγάζετε τους κρόκους τους. Τους λιώνετε με πιρούνι και ανακατεύετε μέσα τη μαγιονέζα, τη σκόνη μουστάρδας, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι. 
  • Δουλεύετε το μίγμα να ομογενοποιηθεί και γεμίζετε τα μισά αβγά, είτε χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής, είτε με ένα κουταλάκι. 
  • Τα σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και τα κρατάτε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
  • Σερβίρετε τα αβγά πασπαλισμένα με μαϊντανό ή πάπρικα και τα συνοδεύετε αν θέλετε με σαλάτα.
Πηγή - philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου