ΜΕΝΟΥ

Pages

Κοχυλάκι με αρακά και φασολάκια



Ένας συνδυασμός ζυμαρικών με λαχανικά που θα σας ενθουσιάσει.












Συνταγή :  Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 500 γρ. Κοχυλάκι
  • 100 γρ. ξινομυζήθρα
  • 150 γρ. αρακά
  • 200 γρ. φασολάκια
  • 2 κλωναράκια ρίγανη
  • 1 κλωναράκι μαντζουράνα
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 λεμόνι (το ξύσμα του)

Eκτέλεση
  • Βράζουμε τα κοχυλάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. 
  • Τα τελευταία 5 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα λαχανικά. 
  • Σουρώνουμε και, όπως είναι ζεστά, προσθέτουμε την ξινομυζήθρα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα του λεμονιού, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου