Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 500 γρ. Κοχυλάκι
- 100 γρ. ξινομυζήθρα
- 150 γρ. αρακά
- 200 γρ. φασολάκια
- 2 κλωναράκια ρίγανη
- 1 κλωναράκι μαντζουράνα
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 λεμόνι (το ξύσμα του)
Eκτέλεση
- Βράζουμε τα κοχυλάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Τα τελευταία 5 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα λαχανικά.
- Σουρώνουμε και, όπως είναι ζεστά, προσθέτουμε την ξινομυζήθρα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα του λεμονιού, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου