Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 12΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 400 γρ. σπαγγέτι
- 5 κουτ. σούπας βούτυρο
- 3/4 φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη
- 12 κόκκους πιπέρι μαύρο
- αλάτι
Eκτέλεση
- Βράζουμε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό (κρατάμε 1/2 φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν).
- Τρίβουμε το πιπέρι στο μπλέντερ ή στο γουδί.
- Σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το πιπέρι και το νερό από τα μακαρόνια.
- Σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το βούτυρο.
- Μόλις λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε τα σπαγγέτι, την τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου