Ένα διαχρονικό ορεκτικό στο πιάτο τραπέζι σας.
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - ethnos.gr
Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 250 γρ. τόνος σε νερό
- 2 κουτ. σούπας κάππαρη + λίγη για τη διακόσμηση
- 3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα με σιναπόσπορο
- 2 κουτ. σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
- αλάτι, πιπέρι
- Ξεπλένουμε την κάππαρη και τη στραγγίζουμε καλά για να ξαλμυρίσει.
- Στραγγίζουμε τον τόνο και τον τεμαχίζουμε λίγο.
- Τον αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ.
- Δοκιμάζουμε για το αλάτι και προσθέτουμε πιπέρι.
- Διακοσμούμε με λίγη κάππαρη και σερβίρουμε.
Πηγή - ethnos.gr